CORONA MAATREGELEN

Het is zover: de kappersbranche mag weer open! We zijn blij dat de experts na wikken en wegen het kabinet geadviseerd hebben dat het contactberoep kapper weer uitgeoefend mag worden. Gelukkig heeft het kabinet dit advies overgenomen en besloten dat de salons veilig weer open kunnen. Het kabinet wil de corona maatregelen stapsgewijs gaan versoepelen in de komende maanden.

Door een werkgroep van kappers en samen met de vakbonden is een protocol opgesteld. In het protocol staan de basisafspraken, waar iedereen zich aan moet houden. Het staat uiteraard iedere ondernemer vrij om extra maatregelen te treffen.

Hieronder kunt u de basisafspraken lezen. Wilt u meer weten, kijk dan op: www.anko.nl

HAARREVOLUTIE-veilig-naar-de-kapper.png

WIJ STELLEN DEZE VRAGEN VOORAF AAN EEN BEZOEK

Vragen voor de gezondheidscheck: wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag de medewerker niet komen werken of de mag de klant niet naar de afspraak komen. Het werk of de afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

corona vragenlijst Haarrevolutie.jpg

VIDEO

CORONA MAATREGELEN

We mogen weer naar de kapper! Maar dat doen we wel veilig. Houd je aan de maatregelen in deze video om de verspreiding van corona tegen te gaan. Voor jouw én onze gezondheid.