top of page

BARBIER SCHAGEN

Op zoek naar een barbier in Schagen of Schagerburg? Bij ons kun je terecht voor het knippen van een strakke look én voor het perfect trimmen of scheren van je baard of snor. Onze barbier doet dit natuurlijk op de klassieke barbiersmanier, met schuim en een professioneel scheermes.

Meer weten? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op via 022-4227973 voor meer informatie. Direct een afspraak bij onze barbier in Schagen kan natuurlijk ook – dat is met een paar klikken geregeld:

Haarrevolutie barbier-2.jpg
haarrevolutie Barbier-6.jpg
haarrevolutie Barbier-7.jpg
haarrevolutie Barbier-3.jpg
Haarrevolutie barbier_8.jpg
Haarrevolutie barbier_2.jpg

Totaalbehandeling bij de barbier van Haarrevolutie in Schagen

Onze barbier geeft je een totaalbehandeling. Je wordt geknipt, uiteraard precies zoals jij het wil. Maar voordat we dat doen krijg je natuurlijk een kop koffie aangeboden. Na een goed gesprek over wat jij voor ogen hebt, gaat de barbier voor en met je aan de slag. Na het knippen zijn de snor en baard aan de beurt. Net zoals bij je haar zijn de mogelijkheden hier zo goed als oneindig. Wil je de baard alleen laten trimmen of heb je toch liever een glad geschoren gezicht (hot towel shave)? Bij onze barber in Schagen kan het allemaal.

Even helemaal niets moeten

Voor menig man is naar de barber gaan niet alleen een praktisch iets – het haar moet geknipt worden en de baard getrimd – maar ook iets mentaals. Net zoals bij vrouwen is voor mannen naar de kapper gaan, of in dit geval de barbier, het ideale moment om even tot rust te komen. Even weg van thuis, even weg van werk, eventjes helemaal niets moeten. Wij nemen ‘ouderwets’ de tijd voor onze klanten, waardoor je ongetwijfeld alle spanning en hectiek van het dagelijks leven van je af kan laten glijden.

De voordelen

Omdat wij niet alleen een barbershop, maar juist een allesomvattend salon, zijn heb je bij ons meerdere voordelen:

Uitgebreide kennis & expertise: onze barbier heeft jarenlange ervaring in het vak, houdt kennis & kunde up-to-date en adviseert je maar al te graag over wat het beste is voor jouw haar en baard.

Tal van andere behandelingen mogelijk: naast de klassieke barberervaring kun je bij ons ook terecht voor andere behandelingen van de kapper – denk hierbij kleuren, wassen, föhnen, een haardetox (met Olaplex).

Unieke haardetox: is je haar slap en futloos? Wij bieden als een van de weinige kappers in Schagen en omgeving vitaliserende haardetoxen aan – uiteraard ook aan heren.

Ideale locatie voor een barbershop

Toegegeven, wij zijn geen ‘barbershop’ in de klassieke zin van het woord. Bij ons kunnen namelijk zowel dames als heren terecht met al hun haarwensen, van knippen tot kleuren. Dat gezegd hebbende: wel hebben we een ‘mannenhoek’, een deel van onze kapsalon waar alleen onze barbier haar ding doet. Zie het als een barbershop in een grotere kapsalon.

En dan onze locatie. Integenstelling tot veel andere barbershops zijn wij te vinden in het buitengebied, onder de rook van Schagen en Schagerburg. Hierdoor zijn we gemakkelijk te bereiken vanuit diverse steden en dorpen, waaronder Schagen, Schagerburg, ‘t Zand, Oudesluis, Anna Paulowna, Julianadorp en Den Helder. De parkeerplaats is voor de deur en het parkeren zelf is natuurlijk gratis.

Maak een afspraak bij de barbier in Schagen

Wil je ervaren wat onze barber voor je haar en baard kan betekenen? Maak een afspraak als je durft! Dit doe je eenvoudig online. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook.

bottom of page