top of page

Blond & Highlights
een vak apart!

Daar waar iedereen anders is, we allemaal specifieke wensen hebben en wij kappers graag het allerbeste resultaat naar voren halen, kunnen we helaas (nog) niet toveren. Wanneer je een afspraak wilt maken voor het kleuren van je haar en er komt érgens in je wens lichter verven | blonderen | highlights | lowlights | blonde plukjes | balayage | faceframe of money piece naar voren dan moet je ons bellen voor een afspraak. 

Waarom?

Het is digitaal of aan de hand van foto's voor ons niet mogelijk om een inschatting te maken hoeveel tijd we voor jou moeten inplannen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek én voor nieuwe klanten of de vraag naar een metamorfose nodigen we je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Op die manier kunnen wij, aan de hand van jouw wensen, transparant zijn over wat je van ons kunt verwachten, wat er wél en misschien niet mogelijk is en krijg je van ons een schatting van de prijsindicatie.

Dus wil je highlighst? Bel ons op nummer 0224-227973, wel zo helder...

WIJ STELLEN DEZE VRAGEN VOORAF AAN EEN BEZOEK

Vragen voor de gezondheidscheck: wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag de medewerker niet komen werken of de mag de klant niet naar de afspraak komen. Het werk of de afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

corona vragenlijst Haarrevolutie.jpg

VIDEO

CORONA MAATREGELEN

We mogen weer naar de kapper! Maar dat doen we wel veilig. Houd je aan de maatregelen in deze video om de verspreiding van corona tegen te gaan. Voor jouw én onze gezondheid.

bottom of page