HET TEAM

Het team van HaarRevolutie bestaat uit verschillende specialisten.

We staan met raad en daad voor je klaar en stellen ons graag aan je voor.

haarrevolutie_Jirina.jpg

Kleuradvies op maat door Jiřina

Ik ben de allrounder van HaarRevolutie. Als vak-idioot zal het je niet verbazen dat creativiteit onder mijn huid zit. Ik vind het fantastisch om kleuren met elkaar te combineren op manieren waar anderen wellicht niet zo snel aan denken. Ik kijk naar het haartype, de vorm van het gezicht en de huidtoon van mijn klanten en stem daar mijn kleuradvies naadloos op af. Dit kan soms betekenen dat ik je een totaal andere kleur adviseer dan je van tevoren had bedacht. Dat maakt het voor mij extra leuk: het sparren met mijn klanten en hen verrassen met een kleur die hun natuurlijke schoonheid benadrukt.

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om bij te blijven bij de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Ik werk graag met producten als Olaplex, Malibu C en BondPro+. Dit zijn voor mij dé middelen van dit moment die de kwaliteit van het haar behouden en vaak zelfs versterken.

Benieuwd naar wat ik met je haar kan doen? Maak een afspraak dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Salima Da Vinci (2).jpg

Een verfrissende blik van Salima

Op het eerste oog ben ik misschien een rustige en ingetogen styliste maar "never judge a book by it's cover".

Ik ben een duizendpoot wat interesses betreft en mede door de jarenlange ervaring van het werken in diverse salons in Duitsland ben ik niet vies van een goed gesprek.

Daarnaast kan ik je laten zien dat je met een kleine aanpassing van je kapsel al een groot verschil kan maken. Is een grote metamorfose jou een brug te ver maar wil je wél verandering zien, neem dan eens plaats in mijn stoel.

Ik kan niet wachten om ondergedompeld te worden in de wereld van Goldwell want kleuren mag absoluut niet ontbreken in mijn agenda.

En heren, hou je van een beetje humor? Laat je verrassen!

DSC00838_edited.jpg

No-nonsense aanpak van barbier Doortje

Ik ben de barbier bij HaarRevolutie. Je kunt bij mij terecht voor het knippen van een strakke look, het perfect trimmen van je baard of snor of een glad geschoren gezicht? Dat doe ik op de klassieke barbier manier, met schuim en een professioneel scheermes.

 

Waarom zou je bij mij moeten zitten? Voor de nuchtere aanpak, de goeie dosis humor en zelfspot, de relaxte barbiersstoel in de "menzone" van de salon.

Dankzij de MasterColorist en -Specialist en kniptrainingen van Goldwell ben ik inmiddels ook bekwaam in het kleuren en knippen van vrouwen.

Van baard tot wenkbrauw, ik kan jouw gezicht laten spreken. Opgeleid door Ms. Highbrow ben ik expert in het shapen van wenkbrauwen en wimpers.

DSC01184_edited.jpg

Visagiste en allrounder Floor

Naast de tweede allround kapster van het team ben ik in hart en nieren een creatieveling.  Naast het behalen van de kappersopleiding ben ik visagiste wat ik nu uitoefen binnen HaarRevolutie.

Advies over de juiste make-up voor jouw huid en het aanbrengen ervan is één van mijn grootste krachten. Daarnaast kun je van mij verwachten dat ik jou zal overtuigen van de juiste / nieuwe look welke niet alleen bij jou maar ook bij deze tijd past. Ik geef HaarRevolutie kleur.

Ben jij toe aan een nieuwe look en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Stel mij gerust al je vragen.

DSC00509_edited.jpg

Schoonheidsspecialiste Blanche

Voor een goede verzorging van uw huid met de beste huidverbeterende producten en deskundig advies voor een passende behandeling, bent u bij Gewoon Mooi aan het juiste adres. 

Mijn specialisatie is gericht op acne, pigmentatie, huidverjonging en structuur verfijning. Daarnaast geef ik graag advies over thuisgebruik.

Ik heb een breed aanbod huidverbeterende- en wellness behandelingen, kleine behandelingen zoals het harsen en verven van de wenkbrauwen en Lash Volume Lifting.

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden op mijn website, www.gewoonmooi-schoonheidssalon.nl of boek mijn behandelingen eenvoudig via de

website van HaarRevolutie.

DSC00663_edited.jpg

Massage & Cupping voor een betere doorbloeding en lichaamshouding

Last van een stijve nek, terugkerende hoofdpijn , bewegingsbeperking in je rug, armen of schouders? Benauwdheid en/of kortademig door verkoudheid of de nasleep van Corona?

 

Sportmasseur en Personal Trainer Doortje kan je helpen de pijn te verlichten én samen te zoeken naar de oorzaak van de klachten.

 

Het lichaam bestaat uit een netwerk van bindweefsel. Dit weefsel is de schakel tussen eigenlijk iedere vezel van je lijf. Met deze wetenschap kun jij je voorstellen dat een verkrampte kuit kan leiden tot last van je schouder. 

Met behulp van "cups" kan ze een pijnpunt (triggerpoint) behandelen waardoor de bloedtoevoer aantrekt, de afvalstoffen worden afgedreven en het onderliggende gebied weer optimaal kan bewegen.  Dit werkt ook bevorderend bij kortademigheid na Corona