HET TEAM

Het team van HaarRevolutie bestaat uit verschillende specialisten.

We staan met raad en daad voor je klaar en stellen ons graag aan je voor.

MAANDAG 

DINSDAG 

WOENSDAG  

DONDERDAG 

VRIJDAG 

ZATERDAG 

WHP06188 (2).JPG

Kleuradvies op maat door Jiřina

Ik ben de allrounder van HaarRevolutie. Als vak-idioot zal het je niet verbazen dat creativiteit onder mijn huid zit. Ik vind het fantastisch om kleuren met elkaar te combineren op manieren waar anderen wellicht niet zo snel aan denken. Ik kijk naar het haartype, de vorm van het gezicht en de huidtoon van mijn klanten en stem daar mijn kleuradvies naadloos op af. Dit kan soms betekenen dat ik je een totaal andere kleur adviseer dan je van tevoren had bedacht. Dat maakt het voor mij extra leuk: het sparren met mijn klanten en hen verrassen met een kleur die hun natuurlijke schoonheid benadrukt.

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om bij te blijven bij de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Ik werk graag met producten als Olaplex, Malibu C en BondPro+. Dit zijn voor mij dé middelen van dit moment die de kwaliteit van het haar behouden en vaak zelfs versterken.

Benieuwd naar wat ik met je haar kan doen? Maak een afspraak dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

DSC01577.JPG

Allround styliste en visagiste Romy

Ik was zo'n meisje wat zich op jonge leeftijd al voorstelde hoe het zou zijn om later in een kapsalon te werken. Ik zette dan ook extra vroeg mijn wekker om, met behulp van YouTube, een nieuwe look te creëren in mijn haar voordat de schooldag ging beginnen.

Naast allround haarstyliste heb ik mij gespecialiseerd als visagiste en ben ik dé aangewezen persoon om van jouw haar een feestkapsel te maken voor een onvergetelijke dag. 

Heren? Ook voor jullie deins ik niet terug. Sinds mijn dienstverband bij Haar Revolutie heb ik mijn Barberskills een flinke boost gegeven en ben ik stiekem best een beetje gaan houden van snorren en baarden. 

Met mijn ontspannen en tegelijkertijd energieke zijn, maak ik van jouw kappersafspraak echt een gezellig moment!

Je kan mij 5 dagen per week tegen het lijf lopen dus hopelijk tot snel.

WHP06157 (2).JPG

No-nonsense aanpak van barbier Doortje

Ik ben de barbier bij HaarRevolutie. Je kunt bij mij terecht voor het knippen van een strakke look, het perfect trimmen van je baard of snor of een glad geschoren gezicht? Dat doe ik op de klassieke barbier manier, met schuim en een professioneel scheermes.

 

Waarom zou je bij mij moeten zitten? Voor de nuchtere aanpak, de goeie dosis humor en zelfspot, de relaxte barbiersstoel in de "menzone" van de salon en last but not least mijn skills uiteraard.

MasterColorist is mijn tweede provisie in de salon. Een gepast kleuradvies, basiskleuring, full head highlights of ingewikkeld herstelwerk wordt ik heel blij van. En als je mij de ruimte geeft dan maak ik je look helemaal af met mooi gevormde wenkbrauwen.

Heb je aan het einde van dit hele verhaal een houten kont gekregen van het zitten? Strijk dan neem op mijn massagetafel voor een sport- of ontspanningsmassage...

DSC01383.JPG

Junior Stylistes
Lean en Jaimie

Lean is onze jongste aanwinst en staat wat het kappersvak betreft nog aan de startlijn maar vergis je niet! We hebben een nieuw talent aan Lean in handen.

Je zal haar allereerst aan de telefoon kunnen verwachten en je bij de ontvangst in de salon maar ze deinst niet terug voor een ontspannen wasbeurd.

We hebben er alle vertrouwen in dat Lean zich binnenkort bij ons knipteam zal voegen.

-------------------------

Rechts op de foto hebben we Jaimie. Jaimie is een gedreven meid die haar hart heeft verloren aan het kappersvak.

In Utrecht heeft ze inmiddels haar basiscertificaat behaald en dit betekend dat ze de grondbeginselen van het vak onder de knie heeft.

WHP06108 (2).JPG

Schoonheidsspecialiste Blanche

Voor een goede verzorging van uw huid met de beste huidverbeterende producten en deskundig advies voor een passende behandeling, bent u bij Gewoon Mooi aan het juiste adres. 

Mijn specialisatie is gericht op acne, pigmentatie, huidverjonging en structuur verfijning. Daarnaast geef ik graag advies over thuisgebruik.

Ik heb een breed aanbod huidverbeterende- en wellness behandelingen, kleine behandelingen zoals het harsen en verven van de wenkbrauwen en Lash Volume Lifting.

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden op mijn website, www.gewoonmooi-schoonheidssalon.nl of boek mijn behandelingen eenvoudig via de

website van HaarRevolutie.

Amber.jpeg

Nagelstyliste Amber

Gepassioneerd nagelstyliste & allround schoonheidsspecialiste Amber

 

Het is de hoogste tijd om aan de Haar Revolutie een nagel revolutie toe te voegen?! Bij Nail’d it by Amber werk ik met veel passie aan de mooiste nagelcreaties. Tijdens de behandeling vind ik het leuk om met u te sparren en komen we samen tot een mooi design. Ik ben spontaan, hou van gezelligheid en creëer een warme sfeer waar u zich thuis voelt.

Uw nagels worden uw visitekaartjes!  

 

Naast mijn passie voor nagelstyling, bent u bij mij ook in goede handen voor een ontspannende gezichtsbehandeling, wenkbrauwstyling, lash lifting & waxen.