HET TEAM

Het team van HaarRevolutie bestaat uit verschillende specialisten.

We staan met raad en daad voor je klaar en stellen ons graag aan je voor.

MAANDAG 

DINSDAG 

WOENSDAG  

DONDERDAG 

VRIJDAG 

ZATERDAG 

WHP06188 (2).JPG

Kleuradvies op maat door Jiřina

Ik ben de allrounder van HaarRevolutie. Als vak-idioot zal het je niet verbazen dat creativiteit onder mijn huid zit. Ik vind het fantastisch om kleuren met elkaar te combineren op manieren waar anderen wellicht niet zo snel aan denken. Ik kijk naar het haartype, de vorm van het gezicht en de huidtoon van mijn klanten en stem daar mijn kleuradvies naadloos op af. Dit kan soms betekenen dat ik je een totaal andere kleur adviseer dan je van tevoren had bedacht. Dat maakt het voor mij extra leuk: het sparren met mijn klanten en hen verrassen met een kleur die hun natuurlijke schoonheid benadrukt.

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om bij te blijven bij de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Ik werk graag met producten als Olaplex, Malibu C en BondPro+. Dit zijn voor mij dé middelen van dit moment die de kwaliteit van het haar behouden en vaak zelfs versterken.

Benieuwd naar wat ik met je haar kan doen? Maak een afspraak dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

DSC01577.JPG

Allround styliste en visagiste Romy

Ik was zo'n meisje wat zich op jonge leeftijd al voorstelde hoe het zou zijn om later in een kapsalon te werken. Ik zette dan ook extra vroeg mijn wekker om, met behulp van YouTube, een nieuwe look te creëren in mijn haar voordat de schooldag ging beginnen.

En kijk mij nu eens, daar sta ik dan. Te midden van team Haar Revolutie waar ik met een koffer vol ervaring een bijdrage ga leveren in de breedste zin van het woord.

Naast allround haarstyliste heb ik mij gespecialiseerd als visagiste en ben ik dé aangewezen persoon om van jouw haar een feestkapsel te maken voor een onvergetelijke dag. 

Met mijn ontspannen en tegelijkertijd energieke zijn, maak ik van jouw kappersafspraak echt een gezellig moment!

Je kan mij 5 dagen per week tegen het lijf lopen dus hopelijk tot snel.

WHP06157 (2).JPG

No-nonsense aanpak van barbier Doortje

Ik ben de barbier bij HaarRevolutie. Je kunt bij mij terecht voor het knippen van een strakke look, het perfect trimmen van je baard of snor of een glad geschoren gezicht? Dat doe ik op de klassieke barbier manier, met schuim en een professioneel scheermes.

 

Waarom zou je bij mij moeten zitten? Voor de nuchtere aanpak, de goeie dosis humor en zelfspot, de relaxte barbiersstoel in de "menzone" van de salon.

Dankzij de MasterColorist en -Specialist en kniptrainingen van Goldwell ben ik inmiddels ook bekwaam in het kleuren en knippen van vrouwen.

Van baard tot wenkbrauw, ik kan jouw gezicht laten spreken. Opgeleid door Ms. Highbrow ben ik expert in het shapen van wenkbrauwen en wimpers.

Lean.jpg

Junior Stylist Lean

Naast de tweede allround kapster van het team ben ik in hart en nieren een creatieveling.  Naast het behalen van de kappersopleiding ben ik visagiste wat ik nu uitoefen binnen HaarRevolutie.

Advies over de juiste make-up voor jouw huid en het aanbrengen ervan is één van mijn grootste krachten. Daarnaast kun je van mij verwachten dat ik jou zal overtuigen van de juiste / nieuwe look welke niet alleen bij jou maar ook bij deze tijd past. Ik geef HaarRevolutie kleur.

Ben jij toe aan een nieuwe look en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Stel mij gerust al je vragen.

WHP06108 (2).JPG

Schoonheidsspecialiste Blanche

Voor een goede verzorging van uw huid met de beste huidverbeterende producten en deskundig advies voor een passende behandeling, bent u bij Gewoon Mooi aan het juiste adres. 

Mijn specialisatie is gericht op acne, pigmentatie, huidverjonging en structuur verfijning. Daarnaast geef ik graag advies over thuisgebruik.

Ik heb een breed aanbod huidverbeterende- en wellness behandelingen, kleine behandelingen zoals het harsen en verven van de wenkbrauwen en Lash Volume Lifting.

 

Bekijk de verschillende mogelijkheden op mijn website, www.gewoonmooi-schoonheidssalon.nl of boek mijn behandelingen eenvoudig via de

website van HaarRevolutie.

DSC01574 (2).JPG

Junior Stylist Jaimie

Maak kennis met één van onze nieuwe junior stylistes. Jaimie is een gedreven meid die haar hart heeft verloren aan het kappersvak.

In Utrecht heeft ze inmiddels haar basiscertificaat behaald en dit betekend dat ze de grondbeginselen van het vak onder de knie heeft.

Op dit moment zijn we begonnen met het opstarten van het herenvak en onder leiding van onze Barbier leert ze alle ins en outs van de laatste trends en technieken.

Binnenkort kunnen nieuwe klanten een knipafspraak bij haar maken als model, dus heren hopelijk tot snel!