top of page

KAPPER IN SCHAGEN

Haarrevolutie is dé kapper in Schagen en omgeving. Of je nu alleen geknipt wilt worden, je haar wilt kleuren, je haar professioneel wilt laten föhnen, het wilt verwennen met een verzorgende behandeling (haardetox) of in onze salon gestyled wilt worden voor een speciale gelegenheid: wij staan voor je klaar.


Je leest hier over wat wij als kapsalon in Schagen te bieden hebben. Meer weten of een afspraak maken? Dat doe je aan de hand van onderstaande knoppen:

Haarrevolutie salon haarwassen.jpg
Haarrevolutie knippen.jpg
Haarrevolutie salon brunet.jpg
Haarrevolutie salon-4.jpg
Haarrevolutie salon kleuren.jpg
Haarrevolutie salon blond.jpg

Kapper Schagen: Voor elke behandeling

Waar we je allemaal mee kunnen helpen? In principe met alles. Van wassen, knippen, kleuren, föhnen, haardetox, haar krullen en styling voor een speciale gelegenheid tot meer specialistische behandelingen voor zowel dames als heren.

Gespecialiseerd in kleuren & highlights

Haar kleuren en lichter verven, bijvoorbeeld in de vorm van highlights, lowlights of balayage, is naar onze mening een vak apart. Ieders haar is namelijk anders en om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen is een maatwerk aanpak. Om deze reden volgen onze kapsters mastercolorist trainingen bij Goldwell. Hierdoor weten ze precies hoe ze je gewenste haarkleur realiteit kunnen maken.

Wil je je haar lichter kleuren? Maak in dat geval een telefonische afspraak, dan kunnen we meteen een aantal zaken met je bespreken.

Ook voor mannen

Ook mannen kunnen terecht bij onze kapsalon in Schagen. Bij onze barbier kun je niet alleen terecht voor je haar, maar ook voor het perfect trimmen van je baard of snor, uiteraard op de klassieke barbierswijze.

Overige behandelingen

Naast onze taken als kapper in de omgeving Schagen bieden wij ook andere behandelingen aan. Denk hierbij aan een unieke haardetox (met Olaplex), massages en huidverzorging.

Waarom Haarrevolutie?

Bij onze kapsalon geniet je (van) meerdere voordelen:

  • Alles onder één dak: van kleuren (highlights) tot knippen en van baard & snor trimmen tot een haardetox.

  • Unieke behandelingen wij zijn de enige kapper in Schagen en Schagerburg die diverse unieke behandelingen aanbieden. Denk hierbij aan verschillende haardetoxen en herstelbehandelingen met Olaplex en haar krullen met de producten van Boucleme.

  • Haaradvies op maat: weet je eigenlijk niet zo goed wat je aan moet met je haar? Geen zorgen, wij geven je maar al te graag advies vanuit onze expertise.

  • Gemakkelijk te bereiken locatie: onze kapsalon is centraal gelegen en daarmee gemakkelijk te bereiken vanuit Schagen, Schagerburg, ‘t Zand, Oudesluis, Callantsoog, Anna Paulowna, Julianadorp en zelfs Den Helder.

De kapsalon onder de rook van Schagen die alle tijd neemt

Helaas neemt niet elke kapsalon meer de tijd voor haar klanten. Wij doen dit anders: bij onze kapsalon in Schagen krijg je alle ruimte en krijg je alle tijd die je nodig hebt. Zo werken we alleen op afspraak en is het ons doel om je op je gemak te laten voelen. Bij ons kun je écht ontspannen en in alle rust met de kapper overleggen over wat je met je haar wil doen.

Alleen de beste producten voor jouw haar

Jouw haar verdient alleen het allerbeste. Daarom werken we alleen met producten waar we volledig achter staan. De merken waar we mee werken zijn: Goldwell, Colorance, Elumen Play  & Stay, Olaplex, Urban Alchemy, Reuzel, Golden Rose en Malibu C. 

bottom of page