top of page

VACATURES

HAARSTYLIST 3

Part Time (+/- 16 uur pw)
Per direct

Ben jij een creatieve haarstylist(e) 3 die wil werken in een relatief nieuwe salon nabij Schagen waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Haar Revolutie is een warme salon met een eigentijdse uitstraling op een onverwachte plek: midden in de natuur. Wij zijn per direct op zoek naar ervaren hairstylist, om ons team te versterken.

Ben jij:

Iemand die niet alleen blij wordt van het uitoefenen van ons vak maar vooral kijkt en luistert naar de klant? Kun jij de kleurwens van de klant en de voorbeeldfoto van Instagram vertalen naar een eerlijk advies? Maak jij van iedere kleurbehandeling nét iets specialer en wil jij je onderdompelen in de wereld van echte Haar Revoluties? 

Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Wij hebben per direct ruimte is ons team voor iemand die zich herkent in de volgende steekwoorden:

- Creatief

- Sociaal

- Een tikkeltje vakidioot

- Team player en toch zelfstandig

- Flexibel

- Leergierig
 

Heb jij verder:

- Minimaal 3 jaar werkervaring in het kappersvak

- De ervaring om onze klanten écht te adviseren

- Kennis van haar en haarkwaliteit

- Een vriendelijke en vooral persoonlijke benadering

- Goed gevoel voor humor

Over HaarRevolutie:

De ontwikkelingen staan niet stil en wij blijven graag up-to-date. Daarom volgen al onze stylisten de mastercolorist trainingen bij Goldwell en voegen wij elk seizoen de nieuwste kleuren toe aan ons assortiment. Daarnaast volgen we regelmatig cursussen op het gebied van nieuwe knip- en scheertechnieken. En zijn we goed geïnformeerd over de mogelijkheden tot het herstellen en versterken van het haar van binnen én buiten.
 

Wij werken alleen met producten die de conditie van het haar zo goed mogelijk houden of zelfs optimaliseren. Denk aan merken als Olaplex en GHD, wij zijn dus niet zómaar een kapsalon. Jij krijgt bij ons de ruimte om je te richten op datgene wat voor jou belangrijk is: het ontwikkelen van jouw talent en blije en enthousiaste klanten die graag bij jou terugkomen. 
 

Werken bij HaarRevolutie biedt vele voordelen:

Werken in een heel divers team denk hierin aan een Barbier, Visagiste etc

- Regelmatig cursussen en opleidingen om bij te blijven in het vak

- Gezellige ongedwongen werksfeer

- Leuke en diverse klantenkring
 

We nodigen je graag uit om schriftelijk of mondeling te solliciteren. Kies je voor schriftelijk? Mail ons dan je CV en motivatiebrief. En vergeet niet om een recente foto toe te voegen. Langskomen om kennis te maken, vinden wij nóg leuker.

We zetten de koffie klaar!

bottom of page